1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Algemeen Mei
29

MC1 kampioen!

Nieuws afbeelding Verslag van een trots en blij begeleidingsteam:

HET WAS SPANNEND, MAAR UITEINDELIJK NIET!

Met een comfortabele voorsprong togen wij zaterdag richting Oldenzaal (nabij Duitsland..) voor onze mogelijk beslissende competitie wedstrijd tegen Bully (plek 4).

Ouders waren weer in grote getale en zelfs op de fiets (140 km vanaf Tiel!) naar deze spannende pot gekomen. Het was het waard. De meiden waren wel zenuwachtig, behalve Roos(je)!

Een mooi, aanvallend begin van de Kromhouters. Het spel spelen zoals ze altijd doen: druk, naar voren hockeyen, passlijnen dicht, strafcorners halen, pinchhitter 3 x raak (met vader langs de lijn) dus op juiste plek, maar zeker ook een collectief sterk team.

Op 2-4 was er enerzijds een gevoel van 'het komt goed', anderzijds was de ploeg niet zeker van de overwinning tegen de stevige, fysiek maar zeker ook goed spelende Bully-sters.

Uiteindelijk bepaalt 2 keer individuele klasse binnen ons team de eindstand vrij eenvoudig op 2 - 6. Kampioen, dik en dik verdiend. Het is een talentvolle ploeg, supermeiden o.l.v. gedreven, toegewijde en zeer deskundige trainers en coach - chapeau!!Op naar de eerste interland tegen Rusland (3/6), het finale weekend van de C-talentencup (5/6) en de laatste 2  competitiewedstrijden. Ze willen meer en beter.

Zaterdag was wederom een mooie ervaring voor een fantastische ploeg, met top support. Bengaals vuurwerk blauw/wit, het 'we are the champions' door mede-trainer Marleen, slush puppys voor de meiden na afloop voor de cool-down en een trots begeleidingsteam - wat meer is er te wensen.

Zondag 28/5, 22:15h in de tuin 21 graden - alles fijn!