1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Algemeen Mei
22

Het zijn leuke tijden voor MC1

Nieuws afbeelding Competitie
Een heerlijk seizoen, een mooi en hecht team, met goede resultaten. Nog 3 wedstrijden te gaan en op dit moment staan ze op de 1e plaats, met 7 punten voorsprong op nummer twee. Er zijn nog 3 pittige wedstrijden te gaan, o.a. uit tegen Bully (plek 4) en uit tegen Apeldoorn (plek 2).De eerste interland..
Op zaterdag 3 juni spelen ze een oefenwedstrijd tegen CSP Krylatskoye U14, de eerste echte interland. Het team komt uit Elektrostal, een stadje 60 km ten oosten van Moskou. De Russische meisjes spelen in het Pinksterweekend de jeugd Euro Hockey League (EHL) tegen Amsterdam, Den Bosch, Surbiton en Canterbury. Het team bereidt graag voor tegen o.a. ons, hoe leuk is dat!

C-talentencup
Op maandag 5 juni spelen de meiden de kruisfinales in de gouden poule van de C-talentencup, in Bilthoven bij SCHC. Ze zijn bij de top 4 van de oorspronkelijk 12 teams die meedingen naar deze felbegeerde cup. De eerste wedstrijd is tegen Leonidas uit Rotterdam, ongeslagen kampioen van de topklasse uit het district West. De tweede wedstrijd tegen Zwart-Wit Breda of Apeldoorn (nu 2e uit onze competitiepoule).

Al met al geweldige weken en ervaringen. De ouders van de meiden zijn er altijd weer bij, dit vergroot de saamhorigheid van en rondom het team, in één woord geweldig! Als trainings- en begeleidingsteam zijn we nu al trots en gelukkig, hopende op een mooie afronding van een top seizoen.

Tot langs de lijn.