1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Algemeen Apr
4

Ook een ALV doe je samen

Nieuws afbeelding Gisteren was 'ie weer, de ALV. En ik ben blij dat ik ben geweest. Toegegeven, het klinkt best een beetje suf en saai: 'Algemene Leden Vergadering'. Maar het is echt zoveel meer dan dat.
Ik ben in ieder geval weer op de hoogte. Van hoe we er financieel voor staan op dit moment en hoe het financieel met veld 1 is afgelopen. Wat de plannen en benodigde investeringen voor ons clubhuis en bijvoorbeeld de fietsenstalling zullen zijn. En vooral ook wat dat betekent voor de (ook mijn) contributie komend seizoen!

Het was een korte, interessante vergadering. Met na het financiƫle deel vooral als rode draad helaas het woord 'NOOD': nood voor de bemensing/planning van de bardiensten, grote nood voor vrijwilligers, en ook grote nood voor leden. Heel jammer dat dit dan slechts door een kleine groep mensen wordt gehoord. Doorgaans, en ook in dit geval, mensen die al voor de vereniging in touw zijn en vaak al weten hoe het ervoor staat.

Anyway, we waren met 20. Dit is ongeveer 3% van het ledenbestand. Echt bizar weinig, zeker als je bedenkt dat ouders tegenwoordig stemrecht hebben. Met dit kleine groepje hebben we gisteren in ieder geval gesproken, overlegd en besloten voor het komende seizoen. Over nood én over leuke dingen. Dat is het fijne aan de  ALV: Er is ruimte voor vragen, overleg en discussie. En er komt uitleg, uitkomst, oplossing. Het is net als met hockey, de club doen en maken we samen!

Wil jij ook weten en meepraten over wat er op onze club gebeurt, in november nieuwe ronde, nieuwe kans.

Marilyn Bruggeman