1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
In de schijnwerpers Feb
18

In de schijnwerpers: Niels Scherrenberg

Nieuws afbeelding Actief op het veld of ….?
Actief op het veld als speler van het leukste team van de club: Heren 4, beter bekend als Männer drei+1. Ik kan iedereen aanraden ons te Liken op Facebook om op de hoogte te blijven van onze avonturen.

Wat doe jij bij de Kromhouters en waarom heb je daarvoor gekozen, en hoeveel uur per week besteed jij hier ongeveer aan?
Naast met veel plezier hockeyen, ben ik actief als lid van de barcommissie.
Ook ben ik voorzitter van de toernooi commissie, bestaande uit Pieter Geise, Liselotte de Haan, Erik van Mameren en Justin van Wissen. Samen hebben we met veel plezier het Mid Winter Toernooi succesvol nieuw leven in geblazen. Zeker rondom zo’n toernooi gaan aardig wat vrije uurtjes inzitten.

Heb je nog ergens anders gehockeyd voordat je bij de Kromhouters kwam?
Nee, ik ben pas later begonnen met hockeyen. Ik heb altijd (zaal)voetbal gespeeld.

Zijn er nog familieleden lid of op andere wijze actief?
Niet actief op de club, wel regelmatig te zien als supporter.

Waar loop jij helemaal ‘warm’ voor?
Een zondag vol thuis spelende teams die in het zonnetje de overwinning van de dag kunnen vieren op het balkon, met andere woorden een zonnige super sunday!

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk bij Vliegenthart, daar ben ik verantwoordelijk voor de sales en marketing rondom de merken Lacq en Fluxaf. Lacq is een lijn met authentieke houtbeschermingsproducten voor binnen en buiten. Onder de naam Fluxaf verkopen we professionele afbijtmiddelen en reinigers.

Wat wens je de Kromhouters toe?
Naast successen op sportief vlak, nog vele jaren gezelligheid in de karakteristieke Kromhouters stijl!

Wat zou je willen veranderen?
Graag zou ik in het clubhuis een uitgebreidere kaart met etenswaren zien. Lekkere belegde broodjes zijn een mooie aanvulling. Wie weet dat we in de toekomst hier meer mee kunnen gaan doen.

Vraag van Sander de Haan:
Wat is jouw kijk op de club?
Ik zie de Kromhouters als een zeer toegankelijke en vooral erg gezellige club. Ik denk dat het midwinter toernooi hier een schitterend voorbeeld van is. Van aanwezige niet Kromhouters teams kregen we te horen dat op hun eigen club niet snel een dag georganiseerd zou worden waar jong en oud samen hockeyen en feesten op de manier zoals dat bij ons het geval was. Een heel mooi compliment wat naar mijn mening exemplarisch is voor onze club.

Aan wie, of welk team, wil jij het stokje doorgeven voor de volgende ‘In de schijnwerpers’? En waarom?
ik wil het stokje graag overdragen aan Jeroen van Proosdij.
Jeroen is actief in een aantal vrijwillige taken en is nooit te beroerd zijn handen uit de mouwen te steken voor de club.

Wat is jouw specifieke vraag aan Jeroen van Proosdij?
Hoe kunnen we ervoor zorgen dat het op onze club voor jong en oud gezellig blijft en/of heb je suggesties om dit verder te verbeteren?