1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
Arbitrage Okt
5

Week van de scheidsrechter

Nieuws afbeelding Deze week is de week van de scheidsrechter. Terecht, want zonder hen geen wedstrijd.
Waar voor de scheidsrechter de ene wedstrijd goed te fluiten is in een sportieve sfeer, is de ander soms zwaar en niet altijd even sportief. Op het veld of zelfs langs de zijlijn.

Bij de Kromhouters beschikken wij gelukkig over zeer  bekwame en ook ambitieuze scheidsrechters die bezig zijn om bondsscheidsrechter te worden of het zelfs al zijn.

Fluiten vanaf de B-jeugd
Iedere speler vanaf de B-jeugd (tot en met de veteranen) levert bij onze vereniging een eigen bijdrage aan een goed en prettig verloop tijdens de wedstrijden. Maar ook ouders (in het bezit van een scheidsrechterskaart) dragen hier hun steentje aan bij.

Scheidsrechtersexamen
Afgelopen dinsdag heeft de eerste groep B-jeugd examen gedaan voor het scheidsrechtersdiploma, donderdagavond is de tweede groep aan de beurt. Vrijdagavond is er nog de mogelijkheid voor een herexamen.
Voor iedereen nog heel veel succes en fijn dat jullie binnenkort ook als scheidsrechter voor de Kromhouters zijn in te zetten!

Dank jullie wel, scheidsrechters van de Kromhouters, voor jullie fantastische bijdrage aan het zo sportief mogelijk laten verlopen van de wedstrijden op onze vereniging!

Wie gaat er deze keer aan het eind van het seizoen met de trofee ‘Scheidsrechter van het seizoen’ vandoor?