1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
In de schijnwerpers Jun
16

In de schijnwerpers: Jeske van der Sluijs

Nieuws afbeelding Actief op het veld of ….?
Actief op het veld in Dames B

Wat doe jij bij de Kromhouters en waarom heb je daarvoor gekozen, en hoeveel uur per week besteed jij hier ongeveer aan?
Ik ben voorzitter van de TC Jeugd. Hier besteed ik gedurende het jaar ongeveer 2 uur per week aan, behalve aan het eind en het begin van het seizoen. Dan zijn het in een korte periode veel meer uren in verband met de selecties, teams samenstellen en opstarten van het nieuwe seizoen.

Heb je nog ergens anders gehockeyd voordat je bij de Kromhouters kwam?
Ik ben op mijn 6e gestart bij De Haaskamp in Amerongen en ben in de A geswitched naar Spitsbergen in Veenendaal.

Zijn er nog familieleden lid of op andere wijze actief?
Wij zijn 1 van de weinige hockeyfamilies. Gijs is keeper in Veteranen A, Bram speelt in Heren 1 en Femke dubbelt dit jaar in de MA1 en Dames 1.

Waar loop jij helemaal ‘warm’ voor?
Voor een mooie, zonnige hockey zondag en die spontaan afsluiten met gezamenlijk diner met onze hockey vrienden

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben PR, Communicatie & Marketing Manager bij RondOm Podotherapeuten. Dit is een van de grootste podotherapie praktijken in Nederland.

Wat wens je de Kromhouters toe?
Dat we met een fanatisch sportcomplex met maar liefst 2 watervelden en 1 zandveld, een mooie groei gaan doormaken. Vooral in de jongens linie hebben we behoorlijk wat uitdagingen om meer leden te krijgen.

Wat zou je willen veranderen?
De club wordt (helaas) gedragen op maar een paar vrijwilligers en ik zou willen dat meer mensen zich in willen zetten voor de club.

Vraag van Pia de Wolf:
We lopen steeds meer tegen het verschijnsel aan dat we in de D,C en B jeugd te weinig jongens bij de hockeyclub hebben. Wat voor oplossing zou jij hebben om dat weer aan te laten trekken?
Helaas is dit niet alleen het probleem van de Kromhouters. Alle verenigingen hebben hier last van. Het is belangrijk om de jongens op jonge leeftijd weer naar de club te trekken.

Aan wie, of welk team, wil jij het stokje doorgeven voor de volgende ‘In de schijnwerpers’? En waarom?
Aan Robert Völke. Robert heeft op maandagavond altijd een grote groep trouwe trimhockeyers op het trainingsveld staan. En zet zich in voor de vereniging zonder zich daar op voor te laten staan.

Wat is jouw specifieke vraag aan Robert Völke?
Hoe zijn de trimhockeyers nog meer te integreren in de club? En, hoe zou jij het trimhockey bij de Kromhouters meer onder de aandacht willen brengen?