1A D1 header.png 1Banner_opening 2019 2020.jpg banner-kromhouters-knhb.png header1.jpg header14.JPG header15.JPG header2.jpg header3.jpg header4.jpg header6.jpg
In de schijnwerpers Feb
8

In de schijnwerpers: Jeanette van Dee

Nieuws afbeelding Actief op het veld of ….?
Ik ben niet actief op het veld. Ik heb 1 keer meegedaan aan het hockey familietoernooi van de Kromhouters en heb vervolgens een week last van spierpijn gehad. Ik houd het liever bij het langs de lijn aanmoedigen van mijn dochter en haar team.

Wat doe jij bij de Kromhouters en waarom heb je daarvoor gekozen, en hoeveel uur per week besteed jij hier ongeveer aan?
Sinds 1,5 jaar doe ik de ledenadministratie van de Kromhouters. De tijdsinvestering per week wisselt erg. Aan de start en het einde van het seizoen ben ik ongeveer 4 uur per week kwijt terwijl ik in de winterperiode met 1 à 2 uur per week uit de voeten kan.

Heb je nog ergens anders gehockeyd voordat je bij de Kromhouters kwam?
Ik ben geen hockeyer, eigenlijk was ik er helemaal niet mee bekend totdat mijn dochter besloot te gaan hockeyen.

Zijn er nog familieleden lid of op andere wijze actief?
Mijn dochter speelt met veel plezier sinds 4 jaar bij de Kromhouters en mijn man is een jaar coach geweest van het team van onze dochter.

Waar loop jij helemaal ‘warm’ voor?
Met mijn gezin erop uit trekken of met vriendinnen gezellig avondje uit eten en bijkletsen.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben werkzaam in Ziekenhuis Rivierenland als Wond-verpleegkundige. Dit houd in dat ik dagelijks patiënten ontvang op mijn poli of consulten afleg aan het bed. Naast mijn baan in het Ziekenhuis run ik een huishouden met mijn man en twee kinderen, Anne (13) en Lucas (12).   

Wat wens je de Kromhouters toe?
Sporten is een belangrijke bezigheid voor jong en oud. Het verenigingsleven maak het mogelijk dat grote groepen mensen toegang krijgen tot het beoefenen van een sport. Dit kan alleen mogelijk gemaakt worden met de inzet van grote groepen vrijwilligers. Ik hoop dan ook dat de Kromhouters kunnen blijven rekenen op de inzet van veel vrijwilligers.

Wat zou je willen veranderen?
Ik vind een open en gezellige sfeer van belang maar ook respect voor elkaar. In alle eerlijkheid kunnen we hier als vereniging nog wel wat winnen. Ik zal hier mijn bijdrage aan blijven leveren en nodig iedereen uit dit ook te doen.  

Vraag van André van den Broek:
Wat heeft jou bewogen om iets voor de Kromhouters te gaan doen en wat levert het je op?
Ik vind het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het mogelijk maken van een sportomgeving voor mijn kinderen. Een sportvereniging kan niet draaien op contributie alleen en daarom zijn vrijwilligers nodig. Zonder de inzet van vrijwilligers wordt sporten in verenigingsverband heel lastig. Dit is mijn motivatie om een vrijwillige bijdrage te leveren aan de vereniging. De beloning van mijn inzet ligt in het plezier van mijn dochter in de sport maar ook in het feit dat ik nieuwe mensen ontmoet en de inspiratie die ik krijg van sommige vrijwilligers.

Aan wie, of welk team, wil jij het stokje doorgeven voor de volgende ‘In de schijnwerpers’? En waarom?
Henrike van Proosdij. Henrike en haar gezin zijn gepassioneerde leden van de club. Ik heb gezien dat ze de afgelopen jaren steeds meer tijd en energie in de club steken en daarom wil ik haar graag in de schijnwerpers zetten.

Wat is jouw specifieke vraag aan Henrike?
Wat heeft jou bewogen om iets voor de Kromhouters te gaan doen en wat levert het je op?